08november2017

Nu ook een eigen aanhanger

Nu nog makkelijker grote programma's en veel spullen leveren

Nu ook een eigen aanhanger

Al sinds jaar en dag rijd ik rond in een goed herkenbare, bestickerde bus. Doordat mijn werk zich veel afspeelt in en rond winkelcentra en steden is het daarbij belangrijk dat parkeergarages bereikbaar zijn.... de keuze voor een middenklasserbus is daarom heel gbeweust gemaakt. 

Het nadeel van deze bussen is de berperkte laadcapaciteit. Tel daarbij op dat ik ook geregeld met meerdere mensen op pad ben en daarom een dubbelcabine heb.... laadruimte kan wel eens te klein zijn. 
Voor 80=90% van alle opdrachten echter is de laadruimte voldoende....voor de overige klussen loste ik het op doro een bus te huren of een aanhangwagen. Dit was echter niet altijd even handig: een aanhanger nodig hebben op maandag 7:00 terwijl de verhuurder pas om 8:00 open gaat... betekend een heel weekend met een aanhangwagen zitten die op maandag 1 uur gebruikt moet worden.... niet erg efficient... niet erg kosten effectief. 

Mede daarom was een eigen aanhanger al enige tijd een wens.... maar ook daar ben ik kritisch in... daar de aanhanger waarschijnlijk het merendeel voor ballondecoraties gebruik zal worden was volume een must: minimaal 3 mater lang, minimaal 1.60 hoog. Na een lange speurtocht... veel wikken en wegen.... misgrijpen ben ik vanaf vandaag dan toch de eigenaar van een mooie grote aanhangwagen. 

Posted in Nieuws

Laatste klantbeoordeling

Review
Als ballonnenpiraat weer de mooiste creaties. Het was 17 maart bitterkoud en daarom weinig publiek. ...
Lenie van Mourik - Gemeente Papendrecht · Ballonartiest Sjaak de Piraat · 20 maart 2018

Clown Zassie op Twitter

Ook het eerste sinterklaasfeest van Dkf entertainment is aangekleed. Decordoek, palmbomen, pakjes pilaren, acrobate… https://t.co/bk3YsjMWvK

Ook het eerste sinterklaasfeest van Dkf entertainment is aangekleed. Decordoek, palmbomen, pakjes pilaren, acrobate… https://t.co/tqh5DNKNzl

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL 1802.77.509.B01