Mexicaanse Ezel Pinata

Mexicaanse Ezel Pinata

Kosten

€ 25 incl. BTW

Dit is echt een hele mooi pinata. Klassiek mexicaans ontwerp: een ezel in felle kleuren gevuld met snoep en confetti.  Deze ezel is een zeer leuke toevoeging op elk kinderfeest.

Afmetingen:
40 x 18 x 50cm (lxbxh)

Vulling:
- 50 snoepjes
- Confetti

Voorzien van een pullstring

wat is een pinata?

Een pinata is een felgekleurd figuur, meestal gemaakt van papier-maché, die traditioneel gevuld is met zoetigheden, vruchten en cadeau's.

Pinata's komen van oorsprong uit Mexico en worden daar gebruikt met kerst en kinderverjaardagen. De piñata wordt gevuld met snoep, confetti en eventueel kleine cadeautjes, waarna hij wordt opgehangen.

De kinderen mogen er geblinddoekt tegenaan slaan zodat er wanneer hij breekt, een stortvloed van snoepjes, confetti e.d. over de kinderen heen valt.

wat is een pullstring?

Onder de pinata hangt een bundel lintjes. Slechts één van deze lintjes is verbonden met het valluikje onder de pinata. Alle andere lintjes zijn 'nep'. Om de beurt mogen de feestgangers aan een lintje trekken, net zolang tot iemand aan het juiste lintje trekt en zo de pinata opent. De inhoud van de pinata zal dan via het luikje uit de pinata vallen.

Het voordeel hiervan is dat men de pinata niet kapot hoeft te slaan. Zo kan de pinata bewaard worden als herinnering aan een leuk feest.

De pullstring is vooral ook geschikt voor de kleinere feestgangertjes. Die nog niet de kracht en coordinatie hebben om een pinata stuk te slaan.

Laatste klantbeoordeling

Review
Voor het 4e jaar achter elkaar waren de glittertatoeages aanwezig bij Truckrun Rotterdam. Was weer ...
Stichting De AchterTuin · Glittertatoo stand · 19 december 2018

Clown Zassie op Twitter

Voor de jarige Sophie mocht ik een aantal heliumtrossen leveren en 3 van deze gave cloudbuster ballonnen met specia… https://t.co/B3EJTaw622

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL 1802.77.509.B01