Ballondecoratie

Ballondecoratie

Ballondecoratie voor een feestelijke aankleding van uw feest. Ideaal voor promotieacties, openingen, jubilea, open dagen. etc.

Losse ballondecoratie leveren wij uitsluitend in: Alblasserdam, Bleskensgraaf, Dordrecht, 's Gravendeel (toeslag 4x tarief kiltunnel), Hardinxveld-Giessendam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Kinderdijk, Mookhoek (toeslag 4x tarief kiltunnel), Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas, Puttershoek, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Wijngaarden, Zwijndrecht.

Levering mogelijk bij orders vanaf €50 (excl. BTW en leverkosten)

Balloncijfer / ballonlogo

Balloncijfer / ballonlogo

Bestaat uw winkel een bepaald aantal jaar? Word er iemand een bepaalde leeftijd? Drukt u het graag uit in cijfers? Dan kunt u dat doen met onze balloncijfers! Ongeveer 2 meter hoog en een echte eyecatcher.

Ballonnenboog 6 meter (enkele deur)

Ballonnenboog 6 meter (enkele deur)

Een feestelijke ballonnenboog voor een enkele deur. Een ideale, feestelijke en in het oog springende manier on uw entree aan te kleden bij uw feest.

Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur)

Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur)

Een ballonnenboog voor een dubbele deur. Ideaal om bij de deur al te laten zien dat er iets feestlijks aan de hand is. Een zeer feestelijke aankleding van uw entree

Ballonnenhart

Ballonnenhart

Een groot ballonnenhart van wel een meter in doorsnede of twee gelinkte ballonnenharten: Ideaal voor een bruiloft!

Ballonnenmuur

Ballonnenmuur

Een complete muur van ballonnen! Leuk als achtergrond, voor een onthulling, of als decoratie.  

Ballonnentros (lucht)

Ballonnentros (lucht)

Deze ballonnentrossen kunen overal worden opgehangen om uw feestlocatie extra feestelijk aan te kleden: aan het hek, boom, lantaarnpaal, etc. Ook mogelijk om op een paaltje te bevestigen.

Ballonoplating reuze doos (opblaasbaar)

Ballonoplating reuze doos (opblaasbaar)

Een opening echt visueel, feetselijk  en specataculair doen? Met deze grote opblaasbare doos kunt u ceremonieel de opening verrichten door de deksel te laten openen en zo tot wel 200 heliumballonnen op te laten gaan (eventueel tegengehouden met lint zodat ze niet in de natuur belanden). Een heel feestelijk gezicht

Ballonpilaar deLuxe

Ballonpilaar deLuxe

Een volle ballonpilaar die goed in het oogspringt voor een extra feestelijke aankleding van uw locatie. Ideaal in combinatie met een ballonboog en/of een rode loper.

Ballonpilaar Feest

Ballonpilaar Feest

Vrolijk, anders, opvallend en zeer feestelijk. Daarom hebben we deze ballonpilaar de naam "Feest" mee gegeven. Standaard tot 4 kleuren naar keuze.

Ballonpilaar Grieks

Ballonpilaar Grieks

Deze ballonpilaren zien er een beetje uit als Griekse zuilen met hun bredere onderkant en bovenkant en dunnere midden. Een mooie en opvallende vorm van decoratie van uw ingang.

Ballonpilaar Standaard

Ballonpilaar Standaard

Een mooie ballonpilaar waar vorm in zit voor een extra feestelijke aankleding van uw locatie. Ideaal in combinatie met een ballonboog en/of een rode loper.

Ballonslinger

Ballonslinger

Kleed de gevel van uw winkel feestelijk aan met een sllinger van ballonnen. Of hang een grote slinger van ballonnen dwars door uw feestzaal. Het is allemaal mogelijk.

Chromen afzetpaal met rood koord

Chromen afzetpaal met rood koord

Luxe afzetting van uw entree of ter afscherming van ruimte. Deze mooie afzetpaaltjes passen mooi naast een (rode) loper of gewoon bij de ingang van uw feest.

Cloudbuster

Cloudbuster

Een hele grote heliumballon (80-90 cm diameter) aan een dik lint afgewerkt met kleine ballonnen. Mooie ballondecoratie voor binnen.

Geboorte ooievaar

Geboorte ooievaar

Hoera een baby! Laat het aan iedereen in de buurt zien met deze geboorte ooievaar van ballonnen. De pet van de ooievaar is roze of blauw uit te voeren

Heliumballonnen

Heliumballonnen

Heliumballonnen nodig om op te laten? Of trossen heliumballonnen nodig als tafeldecoratie? Ook hiervoor is Clown Zassie Entertainment het juiste adres. 

Hollandse ballonnenboog

Hollandse ballonnenboog

Kleed uw feest extra vrolijk aan met deze ballonnenbogen. Lekker Hollands en dus zeer geschikt voor EK, WK, Koninginnedag of Hollandse avonden.

Hollandse ballonpilaar

Hollandse ballonpilaar

Laat uw feest Hollands kleuren met deze ballonpilaren. Leuk bij de entree of in de zaal.

Logo op ballonnen

Logo op ballonnen

Uw logo op een ballon. Speciaal voro kleine oplages kunnen wij uw logo op een ballon aanbrengen. Dit kan op latex en folie ballonnen, lucht of helium gevuld. 

Magic FX Confetti Shooter (elektrisch)

Magic FX Confetti Shooter (elektrisch)

Voor een knallende opening, knallend einde of feestelijk effect zijn deze electrische confetti shooters uitstekend geschikt!

Rode loper - budget

Rode loper - budget

Deze rode loper is een echte budget oplossing. De loper is gemaakt van een zeer dun viltachtige stof en daardoor echt voor eenmalig gebruik.

Rode loper - Luxe

Rode loper - Luxe

Rol de rode loper uit voor uw gasten. Met deze rode loper van 1 meter breed creert u in een handomdraai een luxe entree tot uw feest.

XXL schaar

XXL schaar

Ceremonieel een openingshandeling doen? Een tratditioneel lintje doorknippen wordt een uniek fotomoment met deze XXL schaar van 1 meter groot!

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Kort-Ambachtlaan 42
3333 EP Zwijndrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14