Ballonoplating reuze doos (opblaasbaar)

Ballonoplating reuze doos (opblaasbaar)

Kosten

vanaf € 350

Als u wilt opvallen met het openen van een nieuwe winkel, kantoorpand, bouwproject, school of iets dergelijks is deze ballonnendoos wellicht iets voor u. 

Deze blinkvanger is wel 2.5 meter hoog en ook ongeveer zo breed. En trekt op deze manier al voor de opening de aandacht naar zicht toe. Het deksel van de doos gaat dan open waarna er tot wel 200 heliumballonnen uit de doos omhoogstijgen. Een zeer feestelijk gezicht! Hemaal leuk om te combineren met onze confetti shooters voro een echt knallende opening. 

Vind u ballonnen oplaten wel leuk, maar wilt u niet dat deze in het milieu terecht komen? Geen probleem! De ballonnen kunnen ook aan een lint worden vastgemaakt zodat ze wel opstijgen, maar niet weggaan. 

Uiteraard kan deze inflable ook dienen als leuke decoratie tijdens sinterklaas en kerst of op een kinderverjaardag (dit kan dan ook zonder ballonnen tegen een ander tarief)

Laatste klantbeoordeling

Review
Niet twijfelen, gewoon doen! Beste geld dat we ooit besteed hebben! Wij hadden Sjaak de ...

Clown Zassie op Twitter

Altijd al op de website gestaan... Maar nu iedereen binnenzit ener wat meer behoefte is aan Entertainment voor kind… https://t.co/GRFFAwr0D1

Het zal met het coronavirus nog wel even duren voor hij gebruikt kan gaan worden, maar dat weerhoud mij er niet van… https://t.co/8SG6TFqgRX

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14