Glittertatoo stand

Glittertatoo stand

Kosten

vanaf € 290

Glittertatoeages zijn de trend op dit moment. Leuk, vrolijk, kleurrijk en duurzamer dan schminken. Glittertatoeages lopen niet uit, sterker nog ze kunnen tot wel een week blijven zitten!

De tattoo word gemaakt met sjablonen waarvan wij er vele hebben. Mensen kunnen een mooie tattoo uitkiezen uit ons voorbeeldenboek waarna er met huidvriendelijke lijm en glitters een mooie en kleurrijke tattoo word gezet. Voor jongens en stoere meiden hebben we ook speciale inkt welke ook enkele dagen kan blijven zitten. Hiermee lijkt het net alsof er een echte tattoo is gezet.

De sjablonen zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in thema's. Denk hierbij aan sport (voetbal), sinterklaas, kerstmis, pasen, etc.

Wij komen compleet met een verzorgde stand met spiegel en verlichting. U hoeft zoals altijd alleen te zorgen voor een stroompunt en genoeg ruimte om de stand op te stellen.

Laatste klantbeoordeling

Review
Niet twijfelen, gewoon doen! Beste geld dat we ooit besteed hebben! Wij hadden Sjaak de ...

Clown Zassie op Twitter

Vrolijk Kerstfeest iedereen! Vandaag en morgen is Jerry de Ballonheer aanwezig in het altijd schitterende Zalmhuis… https://t.co/N7i4CbBM6S

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14