Pakjesdak (pakjes gooi spel)

Pakjesdak (pakjes gooi spel)

Kosten

€ 175

Dit grote spel is een hit op winkelcentra met sinterklaas en kerst, maar ook op scholen, en sinterklaasfeesten bij bedrijven. 

Wil je een echte Zwarte piet worden? Of een hulpje van de kerstman? Met dit spel kan dat leuk worden geoefend. De pakjes worden door de schoornsteen het huisje ingegooid en kunnen daarna door het raam weer eruit worden gehaald. 
Dit spel is door zijn formaat een echte blikvanger en kan statisch (op een plek) of mobiel worden gespeeld (op wielen rondrijdend over winkelcentrum). 

Standaard is dit spel zonder begeleiding van ons, dit spel dient echter wel begeleid te worden (kinderen gaan er anderfs in of erop en dat is niet veilig). Begeleiding kan uiteraard worden voorzien in thema (piet, of kerstman/vrouw) en eventueel nog worden uitgebreid met een dakloop parcours , slalom race, etc.

Wanneer het spel op een vaste plek komt te staan kan er bovendien een rookmachine op de schoorsteen worden aangesloten.... zo wordt het spel nog leuker en visueler.   

Laatste klantbeoordeling

Review
Niet twijfelen, gewoon doen! Beste geld dat we ooit besteed hebben! Wij hadden Sjaak de ...

Clown Zassie op Twitter

Altijd al op de website gestaan... Maar nu iedereen binnenzit ener wat meer behoefte is aan Entertainment voor kind… https://t.co/GRFFAwr0D1

Het zal met het coronavirus nog wel even duren voor hij gebruikt kan gaan worden, maar dat weerhoud mij er niet van… https://t.co/8SG6TFqgRX

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14