Ballonartiest Jerry de Ballonheer

Ballonartiest Jerry de Ballonheer

Kosten

vanaf € 160

Geen ballonnenclown met een massaproducties van ballonhondjes, zwaarden en giraffes, maar unieke, kleurrijke en bizarre kunstwerkjes gemaakt van ballonnen door een waar ballonartiest!

Combineer dit met een flinke dosis humor, flair, snelheid en interactie en u heeft wat Jerry de Ballonheer u bied:

Top entertainment met ballonnen.

Jerry de Ballonheer is een heuse ballonkunstenaar: bijna niks is hem te gek. Stripfiguren, voertuigen, dieren, fantasiecreaties en meer. U kunt het zo gek niet bedenken of deze ballonartiest kan het maken!

Het is niet voor niets dat Jerry een graag geziene gast is op huwelijken, kraamfeestjes, winkelcentra, evenementen, discotheken, festivals, bedrijfsfeestjes, openingen, borrels, buurt bbq's, straatfeesten en ga zo maar door! Met zijn vlotte babbel, net voorkomen, humor, interactie, vliegensvlugge vingers en de meest uiteenlopende creaties vermaakt hij jong en oud. 

Jerry in uw bedrijfskleuren

Het is mogelijk om Jerry uit te dossen in de kleuren van uw bedrijf (bij benadering). Met zijn giletjes en stropdassen in 13 verschillende kleuren, zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk en kan Jerry dus prima kan aansluiten bij uw bedrijf. Ook het optreden in uw bedrijfskleding behoort tot de mogelijkheden.

Zo heeft Jerry de Ballonheer voor een Rabobank filiaal een oranje/blauw kostuum aangetrokken, voor een Ikea vestiging blauw/geel, Voor Bakker Bart en Rosada Factory Outlet ging hij in het Roze, voor een filiaal van Arke en tijdens het EK of WK ging hij geheel in het oranje.

Beschikbare kleuren zijn:
Rood, Oranje, Groen, Geel, Donkerblauw, Lichtblauw (babyblauw), Lichtroze (babyroze),Fuchsia, Lila, Paars, Zwart, Wit en Creme met rood.

Bij kleuren anders dan rood vervalt de hoge hoed.

Werkwijze

Om voor iedereen iets unieks neer te zetten heb ik ook een wat minder doorsnee werkwijze: er word niet op verzoek gemaakt. Men kiest hun lievelingskleur en ik maak er een unieke creatie van.

De nadruk van mijn werkwijze ligt altijd op kwaliteit. Ik streef ernaar om op de leukst mogelijke manier de meest mooie creaties te maken. Hierdoor kan het bij grote groepen voorkomen dat niet iedereen een creatie krijgt.

LET OP:
- Dit is geen show maar los entertainment waarbij kinderen kunnen komen en gaan.
- Tot 90 km buiten Dordrecht is afname van één uur mogelijk, daarbuiten geld een minimum van twee uur.

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Kort-Ambachtlaan 42
3333 EP Zwijndrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14