Clown Zassie als ballonartiest

Clown Zassie als ballonartiest

Kosten

vanaf € 150

Heeft u een evenement waar veel kinderen bij verwacht worden, maar heeft u niet de ruimte, gelegenheid of budget om een show in te zetten? Of bent u op zoek naar iets wat de aandacht trekt van het publiek? Schakel dan snel Clown Zassie in als ballonartiest.

Bij ballonfiguren denkt u waarschijnlijk direct aan een hondje, ook die zitten in het repertoire, maar Clown Zassie gaat vele malen verder. Of het nu een vlinder, struisvogel, helikopter, dinosaurus, bloem, pinguïn, vliegtuig, motor of wat dan ook betreft: bijna alles is mogelijk. Dit alles met veel humor en publieksinteractie.

Clown Zassie als ballonartiest is ideaal om in te zetten bij bedrijfsopeningen, op winkelcentra, markten, braderieën, wijkcentra, en ga zo maar door.
Zeker omdat ik bij elke gemaakte ballon een flyer of iets dergelijks kan bijvoegen zal uw boodschap extra goed overkomt bij uw doelgroep en zal uw naam beter herkend worden. Dit kost niks extra's op voorwaarde dat u zelf het uit te delen/bij te voegen materiaal aanlevert.

Doordat deze attractie mobiel is kan deze zich over het gehele evenement verplaatsen indien gewenst zodat uw naam over het gehele evenement kenbaar wordt (per set andere locatie).

LET OP:
- Dit is geen show maar los entertainment waarbij kinderen kunnen komen en gaan.
- Doordat uitsluitend grotere figuren worden gemaakt kan niet worden gegarandeerd dat alle kinderen worden voorzien van een balloncreatie.

- Tot 90 km buiten Dordrecht is afname van één uur mogelijk, daarbuiten geld een minimum van twee uur.

Laatste klantbeoordeling

Review
Niet twijfelen, gewoon doen! Beste geld dat we ooit besteed hebben! Wij hadden Sjaak de ...

Clown Zassie op Twitter

Altijd al op de website gestaan... Maar nu iedereen binnenzit ener wat meer behoefte is aan Entertainment voor kind… https://t.co/GRFFAwr0D1

Het zal met het coronavirus nog wel even duren voor hij gebruikt kan gaan worden, maar dat weerhoud mij er niet van… https://t.co/8SG6TFqgRX

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14