Heliumballonnen

Heliumballonnen

Kosten

vanaf € 1.50

Heliumballonnen zijn er in allerlei soorten, maten varianten en Clown Zassie Entertainment levert er veel van. 

Losse heliumballonnen (latex)

Losse heliumballonnen zijn ideaal voor oplatingen en ballonwedstrijden, maar ook zeker leuk als decoratie van het plafond van een feestzaal. 
Losse ballonnen met helium worden meestal geleverd met een lintje, maar hebben geen gewichtje en worden doorgaans niet behandeld met HiFloat. De gemiddelde zweeftijd is hierdoor tussen de 8 en 12 uur (vanaf moment van opblazen)

Ballontrossen met helium

Ballontrossen met helium worden vaak gebruikt als tafel of grond decoratie. Maar kunnen natuurlijk ook prima werken vastgemaakt aan een hekwerk of iets dergelijks. 
Ballontrossen worden standaard geleverd met een luxe gewichtje, linten en de ballonnen worden behandeld met HiFloat. Ballontrossen met Hifloat blijven enkele dagen zweven. 

Vormballonnen met helium (folie)

Vormballonnen zijn de welbekende ballonnen die vaak op markten en ziekenhuizen te zien zijn. Deze ballonenn zijn gemaakt van folie en zijn daardoor niet geschikt voor ballonoplatingen maar wel als kadoballon of als toevoeging aan ballondecoratie. 
Folieballonnen zijn niet poreus en hebben daardoor een een langere zweeftijd dan latex ballonnen. Zweeftijd afhankelijk van formaat.

Prijzen

Zoals u ziet is er van alels mogelijk met heliumballonnen, hierdoor varieert de prijs dan ook nogal: wilt u 1 ballon, 20, 50, 200? met of zonder HiFloat, lang lint of kort lint, gewicht geen gewicht, pastel of metallic kleuren? latex of folie ballonnen? 
Neem dus contact op voor de exacte prijs bij uw wensen. 

HiFloat

HiFloat is een speciale gel voor ballonnen. Het zorgt er voor dat de zweeftijd van ballonnen tot wel 25x wordt verlengt. Hifloat is 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig.
Heliumballonnen voor decoraties als tafel en grond trossen worden door ons standaard behandeld met HiFloat. Een HiFloat behandeling is tijdrovend en brengt extra kosten met zich mee, dit merkt u uiteraard in de prijs, maar zo geniet u wel langer van uw decoratie.
Losse heliumballonnen voor oplatingen behandelen wij doorgaans niet. 

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Kort-Ambachtlaan 42
3333 EP Zwijndrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14