Ballonslinger

Ballonslinger

Kosten

vanaf € 11 per meter

Heeft u een evenement, beurs, open dag , opening, of feest? Dan kunt u dit extra feestelijk aankleden met ballonslingers. Deze zijn ideaal om de gevel van uw pand mee aan te kleden of om in de lucht te hangen boven een dansvloer. Ook kunt u er objecten mee aankleden.

De slinger word gemaakt in (maximaal) vier (pastel) kleuren naar keuze. Metallic ballonnen en ook meerdere kleuren zijn leverbaar tegen een kleine meerprijs.

Standaard maken wij de slinger van 5" ballonnen (iets groter dan een waterballon) waardoor de slinger een doorsnede krijgt van ongeveer 35 cm, maar wij kunnen dit ook maken van een groter formaat: 12" ballonnen. De doorsnede van de slinger word dan ongeveer 60 cm. Dit uiteraard tegen meerprijs.

De ballonslinger word gemaakt op speciaal ontwikkeld draad voor ballondecoratie, wat erg lijkt op vliegertouw: dun, maar erg sterk. Doordat er geen frame aan te pas komt kunt u zelf bepalen hoe lang u de slinger laat hangen.
Wij monteren de slinger afhankelijk van de situatie met behulp van vastknopen, tie-wraps, ducttape, zuignappen en/of punaises. Wij kunnen monteren tot een hoogte van +/- 4 meter, daarboven moeten wij een hoogwerker inhuren.

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Kort-Ambachtlaan 42
3333 EP Zwijndrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14