Carnaval

Carnaval

Carnaval! Een van de leukste tijden in het jaar. Voor jong en oud barst het feest weer los in februari. Bij Clown Zassie Entertainment bent u aan het juiste adres voor de invulling van uw (kinder)carnaval.

Een kindermiddag organiseren? Dat kan het beste met een van onze leuke kindershows, maar natuurlijk ook met een ballonartiest. Ballonartiesten zijn trouwens ook erg leuk voor volwassenen!

Maar ook in de aankleding kan ik een handje helpen: ballondecoratie is allerlei soorten en maten: ballonnenbogen, ballonslingers, losse (helium) ballonnen en nog veel meer.

Ballonartiest Jerry de Ballonheer

Ballonartiest Jerry de Ballonheer

Geen ballonnenclown maar een echte ballonartiest. Jerry de Ballonheer maakt op eigenzinnige wijze geweldige creaties met ballonnen. Jerry kan zelfs verschijnen in uw bedrijfskleuren.

Ballonartiest Sjaak de Piraat

Ballonartiest Sjaak de Piraat

Sjaak de Piraat heeft een schatkist met ballonnen. Telkens wanneer deze open gaat krijgt hij de kriebels in zijn vingers en begint hij hele mooie ballonfiguren te maken. Laat je snel verbazen!

Ballonnenboog 6 meter (enkele deur)

Ballonnenboog 6 meter (enkele deur)

Een feestelijke ballonnenboog voor een enkele deur. Een ideale, feestelijke en in het oog springende manier on uw entree aan te kleden bij uw feest.

Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur)

Ballonnenboog 7 meter (dubbele deur)

Een ballonnenboog voor een dubbele deur. Ideaal om bij de deur al te laten zien dat er iets feestlijks aan de hand is. Een zeer feestelijke aankleding van uw entree

Ballonnentros (lucht)

Ballonnentros (lucht)

Deze ballonnentrossen kunen overal worden opgehangen om uw feestlocatie extra feestelijk aan te kleden: aan het hek, boom, lantaarnpaal, etc. Ook mogelijk om op een paaltje te bevestigen.

Ballonpilaar deLuxe

Ballonpilaar deLuxe

Een volle ballonpilaar die goed in het oogspringt voor een extra feestelijke aankleding van uw locatie. Ideaal in combinatie met een ballonboog en/of een rode loper.

Ballonpilaar Feest

Ballonpilaar Feest

Vrolijk, anders, opvallend en zeer feestelijk. Daarom hebben we deze ballonpilaar de naam "Feest" mee gegeven. Standaard tot 4 kleuren naar keuze.

Ballonslinger

Ballonslinger

Kleed de gevel van uw winkel feestelijk aan met een sllinger van ballonnen. Of hang een grote slinger van ballonnen dwars door uw feestzaal. Het is allemaal mogelijk.

Clown Zassie als ballonartiest

Clown Zassie als ballonartiest

Ballonartiest Clown Zassie maakt op zijn eigen wijze hele mooie ballonfiguren en zal deze uitdelen aan uw kleine gasten. U zoekt een publiekstrekker? Boek dan ballonartiest Clown Zassie.

Clown Zassie's Kindershow

Clown Zassie's Kindershow

Een leuke clownshow vol met humor, interactie, magie, muziek, jongleren en nog veel meer. Boek deze leuke kindershow met circuselementen op uw feest, evenement of school.

Cowboy ballonartiest

Cowboy ballonartiest

HOWDY FOLKS! Deze Cowboy geeft een klein western tintje aan uw evenement. Hij vangt geen koeien, maar maakt ze van ballonnen! Laat je verassen door wat deze Cowboy-ballonartiest kan met een ballon. 

Glittertatoo stand

Glittertatoo stand

De rage op dit moment! Glittertatoeages zijn mooi en blijven tot wel een week zitten. Voor de stoere jongens hebben wij ook speciale inkt waardoor ze net een echte tattoo hebben.

Heliumballonnen

Heliumballonnen

Heliumballonnen nodig om op te laten? Of trossen heliumballonnen nodig als tafeldecoratie? Ook hiervoor is Clown Zassie Entertainment het juiste adres. 

Jerry's Kindershow

Jerry's Kindershow

Jerry zit nu een tijdje op de goochelacademie en denkt al helemaal klaar te zijn voor een show... Maar hoofdmeester Merlijn steekt hier een stokje voor en geeft hem een test...

Schminkstand

Schminkstand

Altijd een succes: schminken. Uw kleine gasten worden omgetoverd in diverse kleurrijke figuren. Van piraat tot prinses, van vlinder tot draak en nog veel meer.

Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur

Sjaak de Piraat's Piraten Avontuur

Misschien wel de stoerste kindershow van Nederland!
Vol met zwaarden, messen, vuur, piraterij, schatzoeken, geschreeuw, interactie, magie, muziek en nog veel, veel meer.

Suikerspinmachine met kraam

Suikerspinmachine met kraam

De welbekende zoete lekkernij op een stokje is ook bij Clown Zassie Entertainment verkrijgbaar! Alleen de geur van deze smul attractie zal de mensen al doen toestromen.

Laatste klantbeoordeling

Review
Afgelopen zaterdag heb je een geweldig optreden verzorgd voor onze jarige dochter en haar medebewoners ...
Dineke Kodde · Clown Zassie's Kinderfeest - 1 uur · 23-apr-2020

Clown Zassie op Twitter

Twitter response: "Could not authenticate you."

Tevreden klanten

Aankomende optredens:

Nieuwsbrief ontvangen?

Blijf op de hoogte van Clown Zassie Entertainment en schrijf u nu in voor de nieuwsbrief.

De nieuwsbrief word minimaal 1 en maximaal 6 keer per jaar verstuurd.

Contact informatie

Clown Zassie Entertainment
Kort-Ambachtlaan 42
3333 EP Zwijndrecht
Nederland

Telefoon: 078-7850467
Mobiel: 06-44446658
Email:

KvK: 24407036
BTW: NL002028740B14